Cautare

2214 de rezultate pentru "viitorul chirnogi" (5.11 secunde)
"Momentul 25 mai 2014 este extrem de important pentru viitorul european al Romaniei. ... Europarlamentarii sunt, de fapt, ambasadori ai Romaniei, iar noi, cei din Alianta PSD-UNPR-PC, am demonstrat ca putem reprezenta interesele tarii si ale cetatenilor romani, asa cum vom face si in viitorul mandat.
Cu toata simpatia, domnule Cristian Diaconescu, vorbind despre viitorul presedinte cu gandul la cei din trecut, care, dupa cum ati subliniat, au fost nevoiti ,,(...) sa lupte cu clisee si cu inertii interne care veneau de dinainte de ‘89’’, nu ati incercat decat sa va faceti autoportretul.
"Klaus Werner Iohannis si Vasile Blaga trebuie sa isi asume, in al 12-lea ceas, responsabilitatea de a sustine viitorul comisar european al Romaniei in toate procedurile de audiere din Parlamentul Romaniei si cel European.
Cele intamplate acum doi ani au avut ca unic temei viitorul natiunii si binele exclusiv al romanilor. ... Motiv pentru care v-am avut drept parteneri, desi este mai mult decat clar ca nu ideologiile ne-au unit in acel moment, ci viitorul Romaniei.
Nicio actiune politica nu trebuie sa compromita viitorul tarii, viitorul copiilor nostri. Veniti sa construim Romania moderna, veniti sa construim Uniunea Radicala din Romania.
Pentru ca in urma acestui eveniment nu este clar unde va fi construit viitorul pod, permiteti-mi sa reiau argumentele aduse de primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, dintr-o mai veche scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta.
Sa il ascult pe generalul de 4 stele vorbind pe la televizor, tremurand la fiecare intrebare pe care o detecteaza cu un grad putin mai ridicat de pericol, sau sa imi imaginez viitorul sub domnia unui partid de tip frankenstein, nascut din tot ce e mai hidos si mai respingator in politica romaneasca, asa cum are toate datele sa devina acest UNPR pe steroizi.
Omul nu mimeaza echilibristica echivocului, ci lamureste ca viitorul premier, deci viitorul guvern, va fi ala de care va avea el chef, voturile natangilor fiind un detaliu care nu intereseaza.
o ideologie pentru PNL si viitorul guvern Ciolos. ... Este viitorul Prim Ministru, pe care il voi nominaliza la cererea Acestuia.
- Constantin este constient ca la viitorul Congres nu are nici o sansa sa castige cursa pentru sefia ALDE.
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD. ... PSD nu are, pana la aceasta ora, un nume pentru viitorul candidat la prezidentialele din 2019.
Nici macar aia de castiga nu sunt decat niste perdanti jalnici, pentru ca nu pot fi siguri de nimic din prezentul sau viitorul lor. Viitorul Romaniei?
Indiferent de convingerile lor politice si ideologice, de viziunile lor despre viitorul tarii, despre sisteme de guvernare, au reusit sa se aseze deasupra lor, si sa construiasca un consens in privinta aderarii Romaniei la UE si la NATO.
Votul este obligatoriu in Belgia, Cipru, Grecia si Luxemburg Alegerile europarlamentare din aceste zile sunt cele mai importante de pana acum, intrucat de rezultatul lor depinde si numirea presedintelui Comisiei Europene, iar viitorul Parlament va avea mai multe puteri fata de precedentul, fiind primul ales dupa regulile Tratatului de la Lisabona.
Si revista germana “Stern“ comenteaza ca in cadrul intalnirii a aparut ideea conform careia nivelul inflatiei si diferentele de crestere economica din cadrul zonei euro reprezinta un pericol real pentru viitorul regiunii.
Viitorul nu suna deloc bine O buna parte dintre producatorii de filme crede ca aceasta piata va disparea curand sau va ramane accesibila doar profesionistilor in fotografie. Reprezentantul Kodak, Carmen David, apreciaza ca „pentru tehnologia traditionala viitorul se arata clar:
Naruo, care activeaza de doi ani in cadrul operatorului national al infrastructurii feroviare, s-a declarat optimist in legatura cu viitorul societatii CFR SA.
Asta asteapta parintii de la gradinitele sau scolile in care-si vor inscrie copiii in viitorul an de invatamant. ... Se stie ca inscrierile pentru viitorul an scolar au inceput deja, atat pentru ciclul primar, cat si pentru cel prescolar.
Gheorghe recunoaste insa ca un singur lucru este fundamentat corect in viitorul proiect de stramutare, acela ca la Cazanesti utilitatile sunt foarte aproape si nu trebuie investiti prea multi bani.
S-ar putea sa mergem noi la viitorul investitor sau la alti doritori“.Dinel Staicu a explicat si motivele pentru care nu doreste sa ramâna actionar la ACSA alaturi de viitorul investitor care va prelua societatea de la stat.
google-analytics.com